Diferența între profesional și banal
Mobilier Metalic

Diferența între profesional și banal

Cum diferențiați un Produs Profesional de restul de produselor “standard” , low cost

(le denumim standard, dar în realitate, de foarte multe ori ascund probleme grave care te fac să-ți pară rău că ai ales un produs ieftin pe care nu-l poți folosi)

* ⁠verifică garanția acordată de producător – producătorii serioși de picioare masa de metal  sau alte confectii metalice nu se limitează la a acorda garanția minimă impusă de legislație, (în România garanția minimă impusă de lege fiind doi ani), ci vei observa ca produsele profesionale vin cu o garanție mult mai mare, în cazul nostru fiind de minim 5 ani fără diferențe între persoanele juridice și cele fizice (acasă sau în restaurant produsul are acelalași regim de folosire așa că ar fi absurd și neonorabil din partea noastră să avem altă garanție pentru firme/persoane juridice).

* ⁠verifică greutatea, cele profesionale nu fac rabat la calitatea materialului din care sunt fabricate. În general, produsele de calitate sunt de două până la 4 ori mai grele decât restul. (atenție nu e o regulă generală, vorbim în cazul picioarelor de masa de metal ori a mobilierului metalic care, având o greutate mai mare nu face altceva decât să ofere o rigiditate crescută, stabilitate și durabilitate extraordinară a produslui final). ⁠Întotdeauna produsele slabe calitativ sunt sunt făcute din materiale ușoare și în majoritatea cazurilor sunt demontabile pentru a putea fi trimise ușor în containere din China.

* se livrează cu accesorii de montaj care nu te ajută cu nimic sunt puse doar pentru a-ți crea falsa impresie ca nu mai trebuie sa faci nimic? Nu te duce după fentă!

Produsele slab calitative, cu proveniență dubioasă, cu producători care vă vor doar banii, în cazul picioarelor metalice de masă vă vor livra și șuruburi de montaj al blaturilor. Da, ceva în plus fără folos, doar să-ți fure ochii. În realitate nu există un tip de șurub care să poată fi folosit la toate tipurile de blat. Lăsăm câteva tipologii de blat, pentru diferite modele de masa cu picioare metalice și de aici poți deduce singur păcăleala cum ca un tip de surub cu aceeași înălțime, aceeași grosime, acelasi tip de filet, ar fi bun pentru oricare din situații de mai jos:

  1. blat din pal dublat grosime 40 mm 2.
  2. blat din pal dublat grosime 36 mm
  3. blat de bucătărie grosime 35 mm
  4. blat din pal nedublat 20 mm ⁠
  5. blat din pal nedublat 18 mm
  6. blat din compozit
  7. ⁠blat din piatră (granit, marmură, etc)
  8. lemn masiv – aici discutăm de cel puțin 100 de combinații: variații de grosime de la 15 mm – până la 80-100 mm și esență de la rășinoase până la nuc, stejar sau esențe exotice, fiecare necesită o altă alegere de montaj.

Termen de livrare clar si scurt vs. Termen de livrare neclar – Da chiar dacă acest indicator nu face referire la caracteristicile produslui, ne poate indica seriozitatea producătorului/ vanzătorului. Un produs profesional în viziunea mea trebuie să treacă și acest test. E ca și cum ai bea un vin vechi și rafinat dintr-un borcan.

* Finisajele premium pe bune vs. doar cuvinte înșirate în descriere – hai să vorbim și despre acest aspect.

Suntem prima companie, prima fabrică din România care am dezvoltat, documentat, standardizat și introdus în procesul de fabricație, finisajele premium.

În majoritatea cazurilor unde veți găsi această descriere puteți fi siguri că este doar o combinație de cuvinte copiate pentru a face produsul mai atrăgător. În realitate produsul nu corespunde cu descrierea ba chiar mai mult, există diferențe majore de finisaj între produse similare.

Pe scurt, ce înseamnă finisaje premium pentru noi ca standard intern al fabricii.

Înseamnă că avem încredere că oriunde în lume, produsele fabricate de noi la Timișoara, fie că este vorba de porti și garduri metalice, balustrade fier forjat pentru interior, balustrade metalice pentru balcoane sau picioare de masa metalice se pot bate de la egal la egal cu produse similare care să aibă finisaje foarte bune, vopsire sau textură extrem de bună ori accesorii de cea mai bună calitate.

  • verifică recenziile – vezi google, vezi facebook, emag, vivre, cel.ro, etc.

Ce înseamnă Profesional pentru noi:

  • ambalaj profesional – ambalare de cea mai bună calitate astfel încât produsele ajung în siguranță la destinație, indiferent de modalitatea de transport;
  • durabilitate extrem de Mare – de regulă durata de viață, în folosință, a produselor profesionale fabricate de noi depășește 50 ani;
  • design si concept gândit pentru o instalare ușoară si permiterea utilizării a mai multor tipologii de blat, în cazul picioarelor metalice de masa (de ex. găurile ovale de montaj care permit dilatarea blaturilor din lemn masiv, permit lemnului să lucreze și asftfel se elimină rsicul de încovoiere, crăpare, deformare a acestuia);
  • accesorii cu adevărat utile și de calitate extraordinară, testate în condiții extreme, cu mult peste condițiile afișate în descrierea produsului. Accesorii vopsite în aceeași culoare a produslui.
  • servicii de suport și asistență tehnică gratuite – vorbești telefonic direct cu profesioniștii nu cu un robot!

 

 

 

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles